Over ons

Bij Wingmen inspireren en faciliteren we iedereen met een goed idee om succesvol te ondernemen.

Wij geloven immers dat iedereen met een mindset vol passie kan geïnspireerd worden zijn talenten in te zetten om succesvol te ondernemen.

Wat doen we dan precies?

We helpen je als partner bij het opzetten van je eigen business. De carrière van mensen boosten door hen te helpen een idee vorm te geven tot een uitgewerkte businesscase, dat is waar wij energie van krijgen.

We ondernemen samen, in een voor jouw veilige omgeving. We helpen je niet alleen financieel, maar ook met ondersteunende diensten die niet je core business zijn. Bovendien helpen we je in je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer. We begeleiden je hierin niet standaard maar wel in functie van jouw specifieke noden en behoeften zodat jij kan focussen op waar jij het beste in bent: het laten groeien van jouw core business.

De tools die we hiervoor gebruiken zijn ons WINGMEN COLLEGE, onze WINGMEN INSPIRATIONALS en onze WINGMEN COACHING (professionele businesscoaching, persoonlijke coaching, teamcoaching).

Bovendien werken we nauw samen met de UHASSELT, en zijn we de Limburgse poot van de CRONOS GROEP. De CRONOS GROEP is een innovatief netwerk van autonome bedrijven dat haar bedrijven via een ondersteunend platform faciliteert om mensen succesvol te laten ondernemen.

Ann Simons,
Founder Wingmen