Voor ondernemende geesten met een ruw idee

Bij Wingmen zijn we er graag snel bij. Ben je net afgestudeerd, doctoraatstudent of ben je al even aan de slag en heb je een goed idee? We helpen je graag je business op te starten in een veilige omgeving. Ons Wingmen College helpt je je bedrijf vorm te geven, je te ontwikkelen als ondernemer en je eerste echte stappen als start-up te zetten.
Zoals bij Anne Smits, CEO bij Monkeyshot.

“Als start-up konden we meteen meespelen met de grote jongens. We hadden al snel een joekel van een referentie om new business te doen.”

Anne Smits

CEO, Monkeyshot

Monkeyshot

Bij Monkeyshot streven ze ernaar de meest gebruiksvriendelijke apps en sites te bouwen.
Van de acrhitectuur achter de informatie tot het visueel design, alles ver boven de ‘industry norm’.

Anne volgde het Cronos jonge ondernemerstraject (hetgeen nu is omgedoopt tot het Wingmen College) en in een mum van tijd werd Anne CEO van Monkeyshot, een bedrijf van ondertussen 20 creatieve, soms technische, maar vooral enthousiaste en ondernemende mensen.

Als kleine start-up wist Monkeyshot direct voordeel te halen uit het ondernsteunend platform dat de Cronos Groep biedt: technisch, boekhouding, HR, opmaken van contracten, juridische zaken, copyright regelgeving,….
Maar nog belangrijker was dat Monkeyshot via de Cronos Groep meteen toegang kreeg tot interessante projecten.

Zo mocht Monkeyshot onder andere de mobiele app voor ING ontwikkelen. Meteen een joekel van een referentie. En al snel creeërden ze impact en relevantie in hun markt.
Maar ook de onzekerheden van een klein bedrijfje waren hiermee snel van de baan. Ondertussen behoort Monkeyshot tot de top van haar sector.

Maar daar stopt de ambitie niet. Door permanent vernieuwend te zijn wil Monkeyshot uitgroeien tot de referentie in de markt. Op die manier zijn ze zeker om alleen de beste profielen aan te trekken en de grootste talenten te kunnen opleiden.

Volgens Anne was de keuze voor het partnership met de Cronos Groep van cruciaal belang. Het geeft je als start-up de slagkracht van een grote speler. En je kan meer en meer verschillende expertise bieden dan je concurrenten.

www.monkeyshot.be

Werkt Anne’s verhaal aanstekelijk?
Schrijf je zo snel mogelijk in voor het Wingmen College