Wingmen Pitstop

Alles in deze maatschappij gaat snel, heel snel. Hyperfocus is nodig. Net zoals in de formule 1 win of verlies je je vooruitgang in de pitstop. En niet alleen in een formule 1 race maak je in de pitstop het verschil. Als Olympisch medaillewinnaar judo kan ik getuigen dat ik de meeste van mijn wedstrijden gewonnen heb NIET op de mat maar tijdens de rustmomenten. De rustmomenten zorgden ervoor dat ik telkens weer de energie had om door te gaan, te focussen en niet op te geven. Zelfreflectie tijdens tijdens rustmoment maakte een groot onderdeel uit van mijn succes. Te weinig mentale en fysieke rust zorgden voor een verlies van de wedstrijd, telkens opnieuw. Omdat ik er 100% van overtuigd ben dat niet alleen in topsport maar op alle gebied zelfreflectie een groot onderdeel van het succes bepaalt ben ik Wingmen Pitstop opgestart.  Als je (bij veranderingen) als bedrijf of als individu een volgende stap wil zetten is vanuit je core, wil Wingmen Pitstop heel graag faciliteren bij de opmaak van het plan van aanpak en de eventuele uitvoering ervan. Dit alles vanuit het Olympisch gedachtegoed: met respect voor zowel wie jij bent als persoon of bedrijf je eigen pad volgen.

De doelgroep van Wingmen Pitstop zijn bedrijven die willen veranderen vanuit de core, ondernemers die een volgende persoonlijke of bedrijfsmatige stap willen zetten via mentale of fysical coaching, high potentials die meer zicht willen krijgen op zichzelf om van daaruit een volgende stap te zetten, en topsporters op (bijna) pensioen die een zich willen voorbereiden op een leven na de topsport

Ann Simons, brons Olympische Spelen judo (Sydney, 2000)

 

Individuele Pitstops

Je kan op ons een beroep doen voor een individuele pitstops. Samen beslissen we de intensiteit en de frequentie van de gesprekken.We gaan pro-actief aan de slag en werken steeds rond hoe jij, met de talenten en passies die jij hebt, de volgende stap kan zetten. We zijn er immers van overtuigd dat inzichten in jezelf je bewustwording en innerlijke zekerheid vergroot. Hierdoor kan je effectiever met je talenten aan de slag. Inzicht krijgen in jezelf zorgt er bovendien voor dat je mentale/emotionele en zelfs fysieke problemen pro-actief kan aanpakken.  De opmaak van het plan van aanpak is gebaseerd op het ingevulde ME-CANVAS, een experienced – based canvas ontwikkeld om een tastbaarder zicht te krijgen op jezelf. Het ME-CANVAS bestaat uit een nature, nurture, kern en netwerk gedeelte. Het doel van de pitstops is op basis van het ME-CANVAS een plan van aanpak op te stellen dat uiteindelijk zal uitmonden in het behalen van de voorop gestelde doelen

 

Company – Pitstops

Ben jij als bedrijf klaar om de volgende stap te zetten, maar weet je niet waar je moet of kan beginnen. Wingmen Pitstop heeft een programma ontwikkeld om bedrijven te faciliteren de meest effectieve volgende stap te zetten. Dit programma heeft als startpunt het invullen van een COMPANY-CANVAS, een experienced based canvas waar we de mate van duidelijkheid van kern, de cultuur, de mate van innovatie, en de interne en externe communicatie tastbaar en helder wordt. Van daaruit starten we dan met de opmaak van het plan van aanpak en de facilitatie in de uitvoering hiervan.

Open Pitstops

Open pitstop houdt in je je inschrijft voor een open training. Je gaat met een een trainer, coach of facilitator aan de slag. De focus ligt op jou, en helpt je in het zetten van verdere stappen. Het programma van 2019 komt er weldra aan.

Wingmen is een door de Vlaamse Overheid erkend dienstverlener en biedt opleidingen en coaching aan via de KMO-portefeuille. Ondernemers, zelfstandigen en kmo’s kunnen van deze subsidiemaatregel gebruik maken om de financiële kost van advies en opleiding te verkleinen.
Met de KMO-portefeuille kan je als klant van Wingmen 30% tot 40% van de kostprijs van onze diensten recupereren.

 

Meld je hier aan voor een vrijblijvend intake gesprek