Aanbod pitstops:

De inspirationals worden door Ann Simons gegeven. Het zijn inspirationals waar ondernemend denken, topsport en zelfreflectie gecombineerd worden. De inspirationals kunnen als talk of workshop geboekt worden. Het is de bedoeling dat elke inspirational inspireert om effectieve beslissingen te nemen. Klik hieronder voor de verschillende mogelijkheden.

Je kan op ons een beroep doen voor een individuele pitstop. We gaan pro-actief aan de slag en werken steeds rond hoe jij, met de talenten en passies die jij hebt, de volgende stap kan zetten. We zijn er immers van overtuigd dat inzichten in jezelf je bewustwording en innerlijke zekerheid vergroot.

Is jouw bedrijf klaar om de volgende stap te zetten? Pitstop heeft een COMPANY-Canvas ontwikkeld om bedrijven te faciliteren de meest effectieve volgende stap te zetten. Dit programma is experienced based zodat de kern van het bedrijf, de cultuur, de mate van innovatie, en de interne en externe communicatie tastbaar en helder wordt.

De open pitstops in onze academy helpen je een volgende stap te zetten. Zowel het mentale, emotionele, fysieke, als zingevingsaspect komen in onze academy aan bod.  De workshops dienen om je future-proofed te maken. Want het zijn niet de sterkste maar de meest flexibele mensen die overleven. Het programma van 2019 komt er weldra aan.

Je maakt vooruitgang als je bezig bent, je wint als je rust.

Ann Simons, brons Olympische Spelen judo (Sydney, 2000)