Wat is Wingmen Academy?

Wingmen Academy wil intrapreneurship bij bedrijven en individuele mensen stimuleren.

    • Vertrek vanuit je eigen talent en passie
    • Ga samen met anderen aan de slag
    • Sta open voor opportuniteiten
    • Gebruik je netwerk
    • Volg je gevoel en ga ervoor

Via intrapreneurship wil Wingmen Academy het slapende innovatieve vermogen van jouw organisatie wakker maken, de ondernemende mindset van je medewerkers stimuleren en de sleutelfiguren verankeren.

Vandaag houden de meeste bedrijven zich enkel bezig met de problemen die zichtbaar op hen afkomen. Daardoor komen ze in het beste geval enkel tot reactieve innovatie.

Proactieve innovatie daarentegen wordt vaak door externe hulp geïnitieerd, terwijl veel ideeën al klaarzitten in de hoofden van je medewerkers. Het enige wat ze nog nodig hebben, is een duwtje in de rug.

Wingmen Academy helpt jouw organisatie proactief te innoveren. Daarbij ligt de klemtoon op je medewerkers én hun omgeving.

Ontdek hieronder ons aanbod!

Intrapreneurship: innovatie vanuit je werknemers
Intrapreneurship: ondernemende mindset bij je medewerkers

Het Wingmen Academy-aanbod

Wingmen Open
Wingmen Open
Op regelmatige tijdstippen organiseert de Wingmen Academy trajecten waar intrapreneurship gecombineerd wordt met skillstraining. Dit maakt ons uniek.
Wingmen Company
Wingmen Company
Intrapreneurship is vaak de oplossing om slapend innovatief vermogen wakker te maken en te commercialiseren. Samen selecteren we innovatieve ideeën binnen jouw organisatie, werken we aan een structuur om een product van A tot Z uit te werken en krijgen de betrokken medewerkers doorlopend begeleiding.
Wingmen Individual
Wingmen Individual
Intrapreneurship stimuleren bij individuele medewerkers zorgt ervoor dat de algemene werking van jouw organisatie kan bloeien. Het traject start met een CoreTalents-test waarbij we bepalen waar jouw medewerkers energie van krijgen.
We werken voor al onze trajecten met de KMO-portefeuille.

Een greep uit onze tevreden klanten

Overtuigd?

Wil je samen met je medewerkers werken aan intrapreneurship? Wil je voorbereid zijn op de evoluties die zich in sneltempo aandienen?

We definiëren op voorhand de doelstellingen, bedenken samen het ideale traject en voeren het uit. Interesse? Neem dan even contact op!

Contacteer ons!

Overtuigd?

Wil je samen met je medewerkers aan een ondernemende mindset werken? En wil je voorbereid zijn op de evoluties die zich in sneltempo aandienen?

Neem contact met ons op! We definiëren op voorhand de doelstellingen, bedenken samen het ideale traject en voeren het uit. Interesse? Neem dan even contact op! Ook voor meer informatie ben je meer dan welkom!

Contacteer ons!