Wat is Wingmen AI?

Artificial Intelligence heeft zijn plaats eigenlijk al gevonden binnen de bedrijfswereld. Voor velen hangt er echter nog een mysterieuze sluier rond ‘AI’. Wat is dat nu precies? Wat kan ik ermee? Wingmen staat klaar om jouw bedrijf alvast wegwijs te maken.

    • Case 1: Beerless bier aanbevelingen
    • Case 2: Robot Lab Assistent
    • Case 3: AI Planning

Hierboven kan je alvast enkele cases terugvinden in het thema. Als je verder nog vragen hebt over de cases, over Wingmen of over de Businessclub AI aarzel niet ons te contacteren!

Intrapreneurship: innovatie vanuit je werknemers
Inschrijven voor Businessclub AI

Businessclub AI

In oktober 2019 organiseert Wingmen i.s.m. Voka – Kamer van Koophandel Limburg een Business Club Artificiële Intelligentie. AI is voor een aantal bedrijven nog steeds een abstract begrip, waardoor inspirerende demo’s van hoe deze technologie opportuniteiten kan bieden nodig zijn. 

Innovatieve bedrijven die bezig zijn met AI hosten een sessie waarin een bepaalde technologie en demo aan bod zullen komen. Voorbeelden hiervan zijn: Applied machine learning, RPA, Chatbots, Computer vision, Natural language processing, Predictive analytics, Neurale netwerken, Quantum computing, …

Doelgroep

Het bijwonen van de seminaries vereist geen voorkennis rond AI. Alle seminaries zijn inleidend en staan open voor ondernemers, managers en C-levels met een oprechte interesse in AI.

Praktisch

Iedere sessie vindt plaats van 16.00u tot 20.00u bij het bedrijf zelf. Tijdens elke sessie is er een toelichting over het bedrijf, de specifieke technologie en worden demo’s getoond. Tot slot is er ruimte voor discussie en ervaringsuitwisseling tijdens een afsluitend diner ter plaatse.

Wanneer?

3/10, 17/10, 7/11, 28/11/2019,
23/01, 20/02, 19/03, 23/04, 14/05 en 04/06/2020

De sessies gaan telkens door bij de bedrijven zelf,
van 16.00u tot 20.00u (incl. catering)

Prijs

Leden: € 1000
Niet-leden: € 1.300

2e persoon van hetzelfde bedrijf:
€ 600

Inschrijven voor Businessclub AI

Enkele cases

Beerless Case: Bier aanbevelingen

Beerless bier aanbevelingen

Beerless is een platform voor bierliefhebbers en brouwerijen. Op basis van het smaakprofiel van een bier kunnen we gemakkelijk andere bieren gaan aanbevelen. De smaakprofielen worden gemaakt op basis van de input die de gebruikers geven.

Bekijk de case
Wingmen Keynote Stijn Meuris

AI Planning

Het maken van een werkplanning voor personeel is geen gemakkelijke opdracht. Neem daar nog eens alle speciale uitzonderingen en persoonlijke voorkeuren van ieder personeelslid bij en deze opdracht wordt bijna onmogelijk.
Bij veel bedrijven wordt zo’n planning nog op papier of in een Excel-sheet gemaakt. Dit zorgt ervoor dat een personeelslid uren lang bezig is met puzzelen totdat het resultaat acceptabel is.

Bekijk de case
Wingmen Keynote Stijn Meuris

Robot Lab Assistant

Info volgt snel!

Bekijk de case
We werken voor al onze trajecten met de KMO-portefeuille.

Interesse in AI?

Artificial Intelligence heeft zoveel mogelijke toepassingen. Niet zeker hoe het in jouw bedrijf zou passen? We bekijken het samen.

We definiëren op voorhand de doelstellingen, bedenken samen het ideale traject en voeren het uit. Interesse? Neem dan even contact op!

Contacteer ons!

Overtuigd?

Wil je samen met je medewerkers aan een ondernemende mindset werken? En wil je voorbereid zijn op de evoluties die zich in sneltempo aandienen?

Neem contact met ons op! We definiëren op voorhand de doelstellingen, bedenken samen het ideale traject en voeren het uit. Interesse? Neem dan even contact op! Ook voor meer informatie ben je meer dan welkom!

Contacteer ons!