Wat is Wingmen College?

W

ingmen College is een eigenzinnige incubator. Denk jij eraan om je eigen bedrijfje te beginnen? Samen werken we jouw idee uit tot een volwaardige business.

Binnen Wingmen College speel jij de hoofdrol. Op basis van je persoonlijkheid, talenten en idee schrijven we samen aan jouw succesverhaal. Zodra je idee op punt staat, krijg je de kans om écht te ondernemen in een financieel veilige omgeving.

Uiteraard blijven we je ook verder inspireren, begeleiden en verbinden met de juiste mensen. Jouw ontwikkelingstraject als ondernemer staat centraal.

Ben je nog student of kun je net heel veel ervaring voorleggen? Het wordt hoe dan ook een match made in heaven! Op basis van ieders noden en ervaring voorzien we namelijk een traject op maat. Daarvoor hebben we verschillende formules uitgewerkt.

Een goed idee en heel veel goesting? Meer hebben we niet nodig om er samen voor te gaan!

Een eigenzinnig idee?
Ontdek onze bedrijfjes
Wingmen College Veilige omgeving
Wingmen College Sessie

Meet the ‘Wingmen-family’!

Ontdek onze bedrijfjes. En neem zeker eens een kijkje op hun websites.

Headr
HeadrIT-oplossingen op maat
Headr bestaat uit vier gemotiveerde studenten die tijdens hun studie een verfrissend IT-bedrijf uit de grond gestampt hebben. Software, websites, apps, online tools – elk project brengen ze tot een (meer dan) goed einde!
Fueled
FueledDigital Growth Agency
Fueled helpt bedrijven een duidelijk en overzichtelijk digitaal marketingplan op poten te zetten dat haalbaar en onderhoudbaar is. De focus ligt op de klant en het efficiënt gebruik van data.
Potvos
PotvosBedrijfsvideo's
Potvos maakt bedrijfsvideo’s met een plezante boodschap. Van reclamespotjes tot recruitingfilmpjes, met een professionele video breng je jouw verhaal digitaal naar buiten.
ExtensAR
ExtensARYour partner in solutions with Extended Reality
Extended Reality (Augmented, Virtual en Mixed Reality) is in staat om fysieke en virtuele werelden samen te voegen, wat kan leiden tot een verhoging van de productiviteit, omzet, klanttevredenheid en nog veel meer!
BeerLess
BeerLessFor beer geeks, by beer geeks
Als je bier drinkt zonder daarbij na te denken over de smaken, aroma’s, ingrediënten enz., dan drink je zonder verstand. Wij willen ervoor zorgen dat jij als (startende) bierliefhebber weet wat je drinkt.
Tom's Content Shop
Tom's Content ShopInspire. Create.
Tom’s Content Shop zorgt ervoor dat jouw bedrijf altijd goed op beeld staat. Door onze moderne montagestijl zal jouw video zeker niet onopgemerkt blijven op de sociale media.
Linkless
LinklessChoices made easier!
Linkless zorgt voor de perfecte match tussen pas afgestudeerde ingenieurs en geïnteresseerde bedrijven. Een passende carrièrekeuze maken of gemotiveerde, blijvende werknemers aanwerven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wingmen College Headr

Heb jij een leuk idee en goesting om te ondernemen?

Neem dan contact met ons op. Wie weet word jij het nieuwste lid van de ‘Wingmen-familie’! Heb je nog iets meer info nodig? Of wil je met een van ons een koffie of een pint gaan drinken? Aarzel niet en contacteer ons!

Contacteer ons!

Overtuigd? Ben jij ondernemend, heb je een leuk idee en goesting om zelf iets te creëren?

Neem dan contact met ons op. Wie weet word jij het nieuwste lid van de ‘Wingmen-familie’! Heb je nog iets meer info nodig? Of wil je met een van ons een koffie of een pint gaan drinken? Aarzel niet en contacteer ons!

Contacteer ons!
Wingmen College: Headr