Wingmen Keynotes

Inspiring people to take the next step

Wingmen Keynotes2019-04-17T08:36:13+00:00

Wat zijn de Wingmen Keynotes?

W ingmen Keynotes dienen om mensen te inspireren en zelf met nieuwe ideeën aan de slag te laten gaan.

Onze Keynotes zijn momenten van me-time. Je wordt helemaal ondergedompeld in de gedachten en meningen van iemand anders. Je kunt je blik verruimen, horen wat er leeft, de confrontatie met jezelf aangaan en  je eigen wereld verbreden.

In ons aanbod hebben we Keynotes van onze eigen ‘Wing(wo)men’, maar ook van onze partners. Ontdek ze hieronder allemaal!

Keynote boeken?
Vorige keynotes
Wingmen Keynote: Dirk De Wachter & Ann Simons

Het Wingmen Keynotes-aanbod

Wingmen Keynote Ann Simons

Wingmen Keynotes

Wingmen Keynotes zijn inspirerende keynotes gegeven door onze eigen ‘Wing(wo)men’.

Het aanbod is divers: de link tussen ondernemerschap en topsport, ondernemend leiderschap, de impact van digitale marketing, de industrie 4.0, baasje spelen is niet altijd nodig: een andere blik op ondernemerschap, ethisch hacken, de impact van Blockchain enz.

Interesse?
Wingmen Keynote Stijn Meuris

Partner Keynotes

Partner Keynote zijn inspirerende keynotes die gegeven worden door één van onze partners. Elke spreker wordt ‘Wing(wo)man voor één dag’ en geeft zijn kijk op ondernemerschap, ondernemend denken en/of innovatie.

De laatste ‘Wingmen voor één dag’ waren Dirk Dewachter, Stijn Meuris, en Arnaud Raskin. De volgende in rij is Jan Kriekels. De datum volgt nog.

Interesse?

Vorige keynotes

Dirk De Wachter

Overtuigd? Toe aan inspiratie voor de toekomst?

Zin om een Wingmen Keynote te organiseren in jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en we bespreken de perfecte match voor jullie noden en wensen!

Contacteer ons!

Overtuigd? Toe aan inspiratie voor de toekomst?

Zin om een Wingmen Keynote te organiseren in jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en we bespreken de perfecte match voor jullie noden en wensen.

Contacteer ons!
Dirk De Wachter